torstai 13. tammikuuta 2011

Hermoston lataus tjsp.

Homman nimi siis Thibaudeaun Neural Charge meininki. Toimii ainakin kahden kerran perusteella. NC reenin jälkeen olo on vahva ja pirteä. Tarkoitus on, että harjoitus lopetetaan välittömästi kun suorituskyky ei enää tunnu nousevan. Ei saa tuntua rasitusta.

Eilen tekasin yläkropalle NC:n, koska alaselkä edelleen jumissa enkä voi siten pomppia tms. Liikkeinä punnerrus viistoon, Med Ball Slam, Med Ball Punch Throw, Med Ball Throw Behind Back 1-arm. Toistoja 5 per liike paitti Behind backissä 3. Rundeja tein 4 tai 5, ei voi muistaa. Rundien välissä reilu lepo 2-3 min.

Reenin jälkeen syömään ja puoli tuntia ruuan jälkeen mies täynnä virtaa. Booyakasha!!!

Tekasin sitten vielä vähän punnerruksia ja leukoja kaupantekijäisiksi. Leuat portaikossa 10x5 (kehittää näppivoimia järettömän hyvin noi porrasleuat) ja punnerrukset 10x15 viistossa eli jotain metrin korkeudella olevaa tasoa vasten. Edelleen varoin menemästä lähellekkään failurea joten siksi tollaset sarjat. Aika hyvin toistoja tuli eikä tuntunu juuri missään. Jälkikäteen ajateltuna ois pitäny kyllä syörä vielä ton setin jälkeen uudestaan :D

Ei kommentteja: