tiistai 9. marraskuuta 2010

Rehabbia

Kuntoutettu önn ja kovasti. Oikeastaan oon aika ylpeä ittestäni kun kerrankin tuntuu siltä, että maltan ottaa rauhallisesti. Varmaan ohimenevää, mutta hyvä edes vähän aikaa olla moinen meno :)

Eilen otin mukaan kuntopyöräilyn ohelle jo alavartaloliikkeittä kehonpainolla. Tekasinpa myös thrustereita kuntopallollakin. Kuntopallo muuten tulee kuvioihin isoksi osaksi, ainakin 2 kertaa viikossa tulen tekemään med ball reenin. Mulla nimittäin loppuu työt helmikuussa täällä ja samoten loppuu pollareitten loistavan salin käyttökin sitten, nyyh. Siksipä reeneissä hyödynnän kuntopalloa niin paljon ku vain kannattaa, eli varmaan kaksi med ballille pyhitettyä reeniä on aika jees. Hakkailenpa sitä heavy bagia myös samoista syistä reenien ohessa.

Kuntopallon heittely ja säkin hakkaaminen on kyllä aikalailla kärjessä meikäläisen hauskimmat kuntoilumuodot-listalla, mahtavaa puuhaa molemmat. Ja tehokasta ennen kaikkea.

Yllätyksekseni löysin Oulun Citysportista Foam Rollerin hintaan 15e!!! Uskomatonta, en ois ihan heti uskonu, että urheiluliikkeestä löytää jotain noin hyödyllistä :D Totuuden nimissä on sanottava, että aika hyvä valikoima kuntoiluvälineitä oli tuolla, salettiin paras valikoima Oulussa. Oli hiekkasäkkiä ja kuntopalloja joka lähtöön, yksinkertaisesti mahtavaa! Citysportin Jokestakin on näköjään jotain hyötyä.

Ei kommentteja: