torstai 1. elokuuta 2013

Tempausta

Kävinpä taas Rovaniemen Reippaan salilla urheiluopistolla ja kyllä siellä vaan Testosteroonin katkua on ilimassa. Joku jantteri siinä teki pystypunnerrusta sadalla kilolla vitosen. Aikamoisen riskiä touhua... Tarttuuhan semmonen väkisinki ja itekki sain hyviä tempauksia alle vaikka olo todella väsynyt ja kroppa levon tarpeessa ku edellinen lepopäivä 11 päivää sitten. Kokeilin myös sen karpaasin vinkkien saattelemana oikeata tempausta ihan kyykystä 60 kilolla, enempää ei ois menny enkä ois es uskaltanu laittaa, koska niin epävarmalta olo tuntu allemenossa :)

Tempaus 
Ykösmaksimin hakua, 85kg nousi eikä 90kg ollu todellakaan kaukana. Päälle siitten muutamia 80 kilolla ettei jää huono maku suuhun failureista. Ja loppuun sitte tempauksen harjoittelu ihan oieasti kyykkyyn asti menemällä. Yhteensä noin 15 toistoa 50, 55 ja 60 kilolla.

Taijanpa sittenki jatkaa vielä painonnostoa ja tempausta reenaamalla. 

Eilen tein muuten kaks reeniä. Aamulla hukassa crossfittiä 3 kiekkaa rive 15x60kg + burpee 15x. Iltapäivällä Kemissä Ajoksen montulla Kiviharjun kanssa kuulien, renkaitten yms. viskomista ja paiskomista eri tyyleillä. 1h 09min oli reenin kesto. Illalla oli. Ihan paskana ja myös vielä aamulla. Siihen aika pirun hyvät tempaukset tänään. Tänään oli hyvä reenipäivä!

Ei kommentteja: