perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kevyempää viikkoa vaihteeksi

Ajattelin pitää nyt sellasen deload-viikon eli tehdä suurinpiirtein ohjelman mukaisia liikkeitä hieman kevyemmillä painoilla. Aika kevyestihän mä oon kyllä reenannu viime aikoina pois lukien viime viikko, mutta silti hyvä pitää vsellanen vain vähän kevyempi viikko aina silloin tällöin.

Tiistaina tekasin salin:

A1 Etukyykky 3x3x90kg
A2 Scapular wall slide 3x8

B Speed Clean High Pull 3x60kg (tuntui aivan sairaan kevyeltä)

C1 Askelkyykky 3x16x17,5kg
C2 Punnerrus jalat korokkeella 3x15

D Pallof Press 3x10sec hold 30kg

Sitten keskiviikkona jumppailin vartin hikijumpan kotona ennen saunaan menoa.

2x Jalkahökötys
2x25 punnerrusta

Jalkahökötyksen resepti:
25x etuheilautus 20kg kahvakuulalla
25x kyykky kehonpainolla
24x askelkyykky eteen vuorotahtiin
24x askelkyykkyhyppy vuorotahtiin
24x kyykkyhyppy
Kaikki putkeen jos pystyy :D kyykkyhyppyjen kohalla on sen verran muusia reijet ettei pysty tekemään putkeen. Tää on mukaelma Scott Abelin Quad Blastista.


Torstaina sitten pikaset venyttelyt. Ja joka päivähän ohjelmaan kuuluu noin 100 Band Pull Aparttia eri asennoissa. Olkapään hyvinvointia ajatellen nääs.

Kohta oiskin sitten Ouluhallille lähtö, vähän rintaa ja hauberia sekä kelkanvetoa, jos se siellä vielä on. Silleen semikevyesti eli deloadia jatketaan. Ehkä sitä vois vejellä rinnallekki keviästi jollain 90 kilolla max.

Niin ja sitten painavaa asiaa. 7.2.2011 paino oli kirjausten mukaan 89,0kg. Tänään 4.3 paino näytti 85,4kg. Tästä voimme vetää sen johtopäätöksen, että paino on tippunut! Go Fat Gon mukaan olen syönyt, poikkeuksena mässypäivä kerran viikkoon ja viime viikonloppuna mässäsin Pe, La ja Su! Perjantaina Fransmannissa pullo viiniä ja ylikypsää härkää (meni muuten boikottiin fransmanni, ylikypsä pihvi ja suklaaleivos, jossa reunat palanu, uskomatonta touhua) ja launtaina sitten muijan kaverin tykönä illan istumista Putouksen finaalia seuratessa. Quacamolea, nachoja, sangriaa ja coronaa salaatin kera, NAM!!! Ja siinä sivussa vähä tummaa suklaatia, karsuja ja patonkia. Jälkkäriksi Rocky Road jäätelöä. Ihan soppeli setti. Sunnuntaina UFC 127 ja Kauppurin grilliltä heinäpään teurastaja eli jauhelihapihvi, mureaa possua ja pekonia sekä salaatti plus pussi lakuja. JA MAAN!!! '

Tollasen viikonlopun jälkeen luulis painon nousevan, mutta eipäs se noussukaan vaan tiistaina oli jo alempana ku perjantaina. Ilmeisesti sopii hyvin tollasten mässyjen ajoittaminen rankan reeniviikon jälkeen. Torstainahan olo oli tosiaan aika naatti. Johtopäätös -> jos mässäät, tee se kovan reenin tai reenijakson päätteeksi, silloin reilu energiamäärä menee polttoaineeksi lihaksille.

Ei kommentteja: