maanantai 19. heinäkuuta 2010

Uutta alkua puskee

Tavoilleni uskollisena en ole saavuttanut itselle asetettuja tavoitteita. Painoa on 90 tasan ja uimassa en ole käynyt sitten maaliskuun. Semmosta spartalaisuutta, en ollu kauhian väärässä nimetessäni blogin wannabe spartaliseksi :D

Mutta meilläpäin ei oo tapana murehtia tai märehtiä, joten ei muutaku nokka uudestaan kohti tavoitteita. Paino nyt alkuun se tärkein tavoite eli alle 85kg pitäis päästä.

Keinot onpi selkeät, ruokavalio on muuten kohillaan paitti viikonloput menee aina pilalle erilaisten reissujen ja kinkereitten takia. Ne kuntoon ni se osa-alue on just hyvä. Reenipuoli on kohtalaisesti kunnossa. Viime aikoina olen taas siirtynyt kohti crossfit tyylistä kuntoilua ja edelliset pari viikkoa on menny aikalailla kuntopiireillessä. Se toimii dieetillä erinomaisesti, se on jo empiirisesti testattu kyseessä oelvalla yksilöllä.

Chad Waterburyn treeniohjelmalla alan reenaamaan, kestoa sillä on 12 viikkoa. Katsotaan miten Hollywoodin The Personal Trainerin opit toimii mulla. Tavoitteena tuon lisäksi sykkelöidä kerta viikkoon pitempi kevyt aerobinen lenkki.

Ei kommentteja: