sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Tunnustelu jatkuu

Torstaina oli firmalla tutustumiskäynti Technopalaceen, tuohon IT-nörttien reenimestaan lipaston kupeessa. En kyllä ymmärrä miten se Sauber-Hauber jaksaa reenata tuolla, aivan kaamia mesta. Monta pientä huonetta ja aivan karsia vapaapainonostopaikka (saisko tosta sanasta vielä jotenki pitemmän?), ei oo siis meikälle jonka mielestä Ouluhalli on hieman turhan ahdas silloin kun siellä on muutama muukin samaan aikaan reenaamassa. Sitä se teettää kun saa nauttia loistavasta salista (Raahen poliisilaitos), jossa ei ole ikinä ruuhkaa.

Bye Bye, Hollywood Hills, eiku Raahen Kuntomahti, I´m gonna miss you, Forever.Im´g gonna come back, to walk these streets, oujee, ooouuujjjeee!!!

No back to asiaan eli torstaina tustuminen teknopaltsuun ja siellä hieman kahvailua ja hot-joogaa :D ja loppuun riveä 5x5, 50,60,70,60,50kg.

Vaalivalvojaisreenini sunnuntaina oli sitten taas kuulailua kun ei ehtiny Urheilutalolle. Alkuun punnerrus-seisomaan meiningillä 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10. 3min 36sec ihan rennosti tehtynä, toi pitäs mennä alle minuutin eli eiku reeniä. Homman nimi siis se, että aina sarjan jälkeen seisomaan ja sitten taas seuraava sarja punnerrukisa. Lopussa karmee hyytyminen on taattu.

Siihen päälle sitten 2 rundia jumppaa.
Plank 1min
Rive x10
Punnerrus x5
SJMV 1-jalan x10
Punnerrus x5
Etuheilautus x50
Punnerrus x5
Goblet kyykky x25

Ja sillä selevä. Ens viikolla sitten jo salille vois koittaa päässä noinniinku reenimielessä. Pitäs päästä alottamaan ohojelma jo, että ehtii vetää läpi ennenku mittariin tulee 31.

Ei kommentteja: