sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Crossfit Oulu

Käytiin Kimblen kanssa tutustumassa cf oulu menoon. Tutustumisreeni oli malliakevyt alkulämppäri circuit ja päälle wod. Ihan muikee reeni siitä tuli, keuhkot pihalle ja hapot päälle. Aika jees siis!
Sali itessään oli mainio, tilavaja tarpeeksi tankoja, soutu,aitteita, kuulia, härveleitä. Oli kahta erilaista kelkkaa, parit traktorinrenkaat, muutamia käsipainoja, foam rollereita niin pirusti, kunnon apinointihäkki, renkaita jne. Ja mikä tärkeintä niin tilaa tuntu riittävän!

Warmuppi 3rounds
10 lunges
10 kb swing
10 ring row
10 push ups
10 boxjumps 60cm

Wod: 8min AMRAP
10 boxjumps
10 kb swing 24kg
10 burpees

5 rundia ehin tehä, olen erittäin tyytyväinen tulokseen! Yhen  nuoren jannun kans tein aikalailla saman verran, muutama burpee sillä tais jäähä väliin vikasta kiekasta. Alussa se oli eellä, mutta meikän diesel jauho lopusa ohi! Oli aika jäätävä keuhkohinku ton jäläkeen, sain kyllä kaiken irti itestä. Pitää miettiä, jos tonne ottais kymppikortin, niin vois käyä tyyliin kerran viikosa.samat reenit saa kyllä tehtyä ouluhallillakin prettu much, mutta onhan siinä oma hohtonsa käyä cf salilla. Ja kaikki välineet heleposti käytettävissä. 10 kortin tosin aika pirun suolanen 102e. Kympin kerta eli ei mittää halapaa lystiä. Toisaalta ne reenit vois olla ihan hyödyllisiä, jos sieltä sais esim. painonnostovinkkejä. Pittee laittaa korvan taakse muhimaan ajatus.

Ei kommentteja: