sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Loppuviikon reenit

Maanantaina oli siis aika kova salireeni, tai no sellanen kuntopiiri oikeastaan. Siinä pijin sitten tiistain lepoa ja oikeastaan keskiviikko ja torstaikin meni vielä levon puolelle, vaikka uimassa kävinkin. Keskiviikkona tonni peruskuntovauhtia ja torstaina hieman alle tonni, jossa yksi sarja: 6x50m lujaa 10 sek. levolla.

Perjantaina oli taas lepo (mitä se tämmönen touhu on ku koko ajan levätään?) Piti käyä kattomassa teatteri Riossa Luolamiehen poika, oli muuten pirun hyvä!

Lauantai-aamuna sitten salille taas pitkästä aikaa ja toki myös uimaan. Ohjelmassa kuntopiiri, vaikka ei mieli oikein tehnyt, koska pää jyskytti edellisen illan 3 tupin jäljiltä, wtf is this shit... Tehtiin herr doktorin kanssa 20minsaa wörkkiä siten, että kolme liikettä ja homma rullaa koko ajan. Ei pysyny laskuissa monta kiekkaa tuli, mutta varmaan jotain 12-13 on aika hyvä arvaus. Nyt on perse kipiä askelkyykkyjen jäljiltä ja latsit hieman kans.

Askelkyykky käsipainoilla 20x16kg
Penkkipunnerrus 10x50kg
Leuat 5x

Päälle sitten vielä uintia joku 500m liplatellen.

Sunnuntaiaamuna sitten heräsin kasilta ja sain mieleen heti heräämsien jälkeen, että aamulenkki ois poikaa. Lampsin siis heinäpään mahtavalla kukkulalle ja jolkottelin siellä vähäsen ja repäsin myös 4 mäkilähtöä. On se kyllä meleko hapokasta hommaa. Tuli taas muistutus siitä, että pitäis ottaa astmapiipusta hönkäys ennen tollasia reenejä. Pitääkin laittaa uudet tropit tilaukseen ku edelliset meni vanhaksi.

Ens viikolla sitten uudella innolla.

Ei kommentteja: