keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Koneen käynnistely jatkuu

Onhan tämä ny piru vie hankalaa. Reidet ei tykkää ku reenaan, niille pitäs varmaan tehä jotain. Esimerkiksi venyttely ja foam rollinki vois toimia, vois vaikka kokeilla vai hä. Meinaa oikiasti hapottaa reidet ainaku väänki tekee jaloille. Eiköhän tämä kuitenki tästä ala kohta kääntymään voiton puolelle.

Lauantaian oli sulista joku 1,5h Tapio-Lapion polttareissa, minä voitin oujee. Huomasin sitte sunnuntaina ettei vissiin oo vähään aikaan tullu käytyä pelaamassa, meinaan sen verran kipiänä oli perse ja selekä ja oikean käjen käsivarsi ja olkapää. Anyway, hyvä reeni ja päälle palauttavat oluset.

Tänään keskiviikkona sitten oli seuraavna reenin vuoro. Lämppäriksi kävin pyörälä postisa hakemasa pakettia vain huomatakseni, että sehän oli kätevästi mennyt keskustan postiin. Kello 8 vaille 8 illalla eli saumaakaan ehtiä näillä liukkailla sinne. Pyöräilin siten takas kotia.Homman nimi oli kevyt kuulail ja sitäki pii keventää vähän ku reiet ei tykäny reenistä vaan alakovat jumittamaan. Lopetin sitten sen takia vähän tarkoitettua aikasemmin. Saimmä ny kuiten jotain tehtyä sentään for fucks sake.

4 rundia
Etunojapunnerrus kulmasa 10x
päkiähypyt 20x
kyykky BW 10x
Swing 10x
Clean 1-H 5/5
Askelkyykkyhyppy 20x
Band pull-apart 20x

Jos koittas päästä altaaseenki tällä viikolla maybe huomena tai perjantaina. Lauantaina vois rivetellä sitten vähäsen. I´m getting there, slowly but slowly.